Felanmälan

Felanmälan

Här gör du felanmälan till Underhåll Stockholm - Arlanda. Det kan gälla en trasig belysning, en stillastående rulltrappa eller hiss, ett trasigt fönster eller något annat som inte fungerar som det ska.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​OBSERVERA! Felanmälan på nedan listade system görs ej via detta formulär utan hänvisas till Swedavia IT Service Desk.

Chroma, AODB, FIDS, SBG ADK,DMD BRS, IT samt telefoni: Swedavia IT service desk, 010-1090700.


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Vi vill gärna att du använder vårt formulär och fyller i det så snart du hittar något som är trasigt, då kan vi snabbare åtgärda felet.

Endast ett fel ska rapporteras per felanmälan. Rapportera t. ex. aldrig fel på värme, ventilation, trasiga eluttag eller kortläsare på samma felanmälan. Detta för att rätt tekniker ska kunna hantera felet.

Vid akuta fel som kräver omedelbar insats, ring oss direkt på telefon 010-109 66 00.

Fält med * måste fyllas i. Klicka på den blå knappen Spara när du fyllt i alla uppgifter.

Vad händer efter att du skickat in ärendet?

Efter att du har skickat in felanmälan registreras den hos Teknisk Koordinator och skickas sedan vidare till en tekniker som kommer att åtgärda felet.​ En felanmälan med så mycket information som möjligt gör att vi snabbare kan registrera den och åtgärda felet. Skulle felet vara av en sådan art att reservdelar behöver beställas kommer en notering att sättas upp med information om planerat datum för avhjälpande av felet.

Efter att vi registrerat din felanmälan skickar vi ett arbetsordernummer till dig på den e-postadress du angivit. Om du kontaktar oss angående ditt ärende så underlättar det mycket om du har arbetsordernumret nära till hands. Du når oss dygnet runt på telefon 010-109 66 00.

Tack för att du tog dig tid att göra en felanmälan till oss!​​


För att skicka, klicka på den blå knappen Spara.

För frågor och kommentarer angående formuläret felanmälan, vänligen kontakta swedavia.infomaster@swedavia.se

Skriv ut